Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez hospitálási napló-PDF

november 19 - én elfogadott általános. melléklet Tanmenet A pedagógus neve:. A műveltségi terület neve:. A tantárgy neve:. Az ajánlott évfolyam. A nevelő- oktató munka dokumentumai a következő kötelező elemeket tartalmazzák az Oktatási Hivatal által. 12- én kiadott ‘ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez, negyedik, javított változat’ című kiadványa alapján: Tematikus terv; Tematikus terv. segítő Útmutató a pedagógusok minősítési. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez. is hospitálási. december 12- én jelent meg az Oktatási Hivatal honlapján, a www. hu oldalon az „ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez” című dokumentum, amely támogatja a pedagógusok felkészülését a minősítővizsgára, illetve a minősítési eljárásra, és segíti a 326/.

 • Indesit wil 105 használati útmutató magyarul
 • Xbox 360 útmutató gomb
 • E papír használati útmutató
 • Skoda fabia kezelési útmutató letöltés
 • Mazda xedos 6 kézikönyv
 • Renault master 2 5 dci kezelési útmutató


 • Video:Pedagógusok útmutató minősítési

  Minősítési napló rendszeréhez

  második javított változat. - Kiegészítő útmutató az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhet felhasználói dokumentáció értelmezéséhez. Óvodai nevelés Harmadik, javított kiadás 2 Kedves Kollégák és Szülők! KIEGÉSZÍTŐ ÚTMUTATÓ. az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez. Hospitálási napló. A teljes portfólió dokumentumkörét az „ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez” című alapdokumentum határozza meg, az e- portfólió feltöltőfelület minden elvárt dokumentum feltöltésére lehetőséget biztosít. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a feltöltőfelület az ideiglenes Pedagógus II. Az emberi erőforrások minisztere jóváhagyta az „ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez" című kiadvány második, javított változatát. A pedagógusok minősítési rendszere. Oktatási Hivatal. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Szerkesztői előszó A /. év során az Oktatási Hivatal szakértői csoportja a TÁMOP- 3. 5/ 12 kiemelt uniós projekt keretében kidolgozta a pedagógusminősítés eszközrendszerét.

  PEDAGÓGUSOK kérdései és a válaszok portfólió témában. A minősítési kérelmet az intézményvezetőhöz kell. Mennyi hospitálási napló beadása. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Az emberi erőforrások minisztere által. november 19- én elfogadott általános tájékoztató anyag. 5 Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Szerzők: Antalné Szabó Ágnes, Hámori Veronika, Kimmel Magdolna, Kotschy Beáta,. hospitálási napló (! Antalné- Hámori- Kimmel - Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez: Figyelem Ez itt a doksi tartalma kivonata Krlek kattints ide ha a dokumentum olvasban. Oktatási Hivatal Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Második, javított változat Az emberi erőforrások minisztere által. november 19- én elfogadott általános tájékoztató anyag második, javított. A minősítővizsgát, a minősítési eljárást a megváltozott munkakör/ tanított tantárgy tekintetében kell lefolytatni. Ha a változás a fenti határidő után következik be, vagy arról a pedagógus határidőben nem értesítette a KH- t, a minősítési eljárás az adott évben nem kerül megszervezésre. Például: a szülőkkel való együttműködésének értékelése, Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Mit kell tudni a pedagógiai e- portfólióról?

  Tematikus terv ( 3- 5 oldal) Útmutató 11. melléklete ezt a mintát tartalmazza: Erről részletesebben az útmutató 98- 100. oldalán található információ. Hospitálási/ óralátogatási napló. Óvodai felvételi és mulasztási napló - Megrendelő lap. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. A pedagógusok minősítési rendszerének. Az Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez című kiadvány a www. o hospitálási napló:. Ismerje meg a pedagógusok előmeneteli rendszerével kapcsolatos előírásokat ismerje meg a kiegészített útmutatót a pedagógusok minősítési rendszeréhez, az útmutató előírásainak megfelelően készítsen foglalkozástervet, a megadott kompetenciák és indi- kátoraik alapján értékelje pedagógiai tevékenységét. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Tudnivalók az Útmutató használatáról I. Tudnivalók az Útmutató használatáról. Felhasználói útmutató a felület használatához technikai segítség Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez szakmai segítség terület- és szakspecifikus kiegészítésekkel folyamatosan bővül www. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Mellékletek Az emberi erőforrások minisztere által.

  november 19 - én elfogadott általános tájékoztató anyag. 148 - Nemcsak pozitív visszajelzést kell adni. Aki nem a kérdésre válaszol, vagy rossz választ ad, annak jelezni kell, hogy nem volt elég figyelmes vagy meggondolt. Az Oktatási Hivatal által. Hospitálási napló;. Oktatási Hivatal Kiegészítés az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez felhasználói dokumentáció. A PEDAGÓGUSOK MINŐSÍTÉSI. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez • www. • Hospitálási napló. Könnyítések a portfólió tartalmi elemeiben. Az Oktatási Hivatal. augusztus 25- i tájékoztatójában megjelent az Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez második, javított változata, ami már a. évi minősítési eljárások esetében érvényes. hospitálási napló reflexióval ( 1 db hospitálási napló, 1 db reflexió), − esetleírás reflexióval ( 1- 2 db esetleírás, 1- 2 db reflexió).