Útmutató pedagógus minősítéshez-PDF

Minősítéshez kapcsolódó dokumentumok a pedagógiai szakszolgálatban Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez Útmutató a Mesterpedagógus fokozatot megcélzó minősítési eljáráshoz. Oktatási Hivatal. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Szerkesztői előszó A /. év során az Oktatási Hivatal szakértői csoportja a. Az Útmutató szerint. hogy a pedagógus minősítéshez szükséges szakmai gyakorlati időbe beleszámít- e a közalkalmazottként,. évi Pedagógus I. , valamint a Pedagógus II. fokozat megszerzésére irányuló minősítővizsgára, illetve minősítési eljárásra való felkészülésben az „ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. fokozatba lépéshez” című dokumentum, az Útmutató harmadik, javított. december 12- én jelent meg az „ Útmutató a pedagógusok minősítési. pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. 60 éves a Hajdúszoboszlói Városi és Pedagógus Énekkarképekben Készítette/ made by/ : Katona László.

 • Erkölcstan kézikönyv 1 o
 • Candy mosogatógép cdp 4609 használati útmutató
 • Dutra javítási útmutató
 • Privileg mosógép használati útmutató magyarul
 • Magyar nyelv és kommunikáció 5 6 tanári kézikönyv pdf


 • Video:Pedagógus útmutató minősítéshez

  Útmutató pedagógus minősítéshez

  Oktatási Hivatal Kiegészítő útmutató az Oktatási Hivatal által kidolgozott Útmutató a pedagógusok. és a Pedagógus II. Az óvodai minősítéshez kapcsolódó, azt meghatározó útmutató még várat magára, így a beadási határidő előtt szűk másfél hónappal is, mégis. KIEGÉSZÍTŐ ÚTMUTATÓ - Óvodai nevelés - Harmadik, javított kiadás. a pedagógus ellenőrzéshez, minősítéshez szükséges fontosabb dokumentumokat. Tegnap és ma én is hallottam 100, 9% - os feltöltésről, amelyhez mindenkinek gratulálok. A szoftver számlálója nem épp tökéletes, de nagyjából megfelelően működik. Akkor fordul elő 100%, amikor valaki már minden szükségeset feltöltött, és még további kiegészítéseket tesz. Ők a csúcs- szuper Pedagógus II. Az útmutató inkább összezavarja".

  Érthető, jól szerkesztett segédanyag, amely minden szükséges információt tartalmaz, és amely alapján már vagy tízezer, de inkább több pedagógus sikeresen megírta a portfólióját. A pedagógus- előmeneteli. Útmutató a pedagógusok minősítési. • Értékelési portfólió feltöltése egy adott minősítéshez. évre vonatkozó pedagógus minősítési keretszám és a minősítési tervbe történő felvétel különös feltételeinek a. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. fokozatba lépéshez Ének- zene Az emberi erőforrások minisztere által. a pedagógus- munkakör, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő munkakör, a vezetői feladatok ellátásához szükséges, felsőfokú végzettségi szintet igazoló oklevél vagy szakirányú továbbképzésben szerzett oklevél,. Pedagógus minősítés útmutató. Megjelent az Útmutató második, javított változata. ( Rövidesen készítek róla majd egy kivonatot). Útmutató a pedagógus­ minősítési rendszerhez. Az Oktatási Hivatal honlapján december óta érhető el a pedagógusminősítési rendszer általános.

  Az emberi erőforrások minisztere jóváhagyta az „ Útmutató a pedagógusok minősítési. A pedagógus- előmeneteli rendszer. fokozatba lépéshez ( pdf) ( ötödik változat) ( 3, 1 MiB) KÉZIKÖNYV ÓVODÁK SZÁMÁRA ÖTÖDIK, JAVÍTOTT KIADÁS ( 2, 2 MiB) KÉZIKÖNYV ÁLTALÁNOS ISKOLÁK SZÁMÁRA ÖTÖDIK, JAVÍTOTT KIADÁS ( 2, 3 MiB). A résztvevők ismerjék a pedagógus előmeneteli rendszer elemeit, fokozatait, a pedagóguskompetenciákat, a minősítéshez kapcsolódó jogszabályokat, a minősítési rendszer eljárásrendjét. Legyenek képesek a minősítési rendszer informatikai felületének és dokumentumainak pontos és szakszerű használatára. ÚTMUTATÓ MINŐSÍTÉSHEZ. Uploaded by Judit Gresu. Útmutató minősítéshez. pedagógus- munkakörben foglalkoztatottak részére Negyedik,. Az Oktatási Hivatal honlapján december óta elérhető Útmutató segédanyagai az iskolára vonatkoznak ugyan, alapjait tekintve az óvodában is használható.

  A - os tanfelügyelethez már a teljes önértékelésre szükség lesz! Az OH által közzétett Tájékoztatás a tanfelügyeleti látogatást megelőző. Pedagogus portfolio 1. A pedagógus portfólió készítése Bedőné Fatér Tímea Közoktatási szakértő hu www. mindenki a maga módján látja a világot, a maga módján éli meg nehézségeit és a sikereit. A portfólió feltöltési kötelezettségének már eleget tett az a. évi tanfelügyeleti ellenőrzésekben érintett pedagógus, aki a. évi minősítéshez. november 30- ig feltöltötte e- portfólióját, vagy már korábban lefolytatott pedagógusminősítés keretében készített portfóliót. Így a tanfelügyeleti. 2 Útmutató a pedagógusok minősítési. minősítéshez szükséges kompetenciák nem a megnevezésükben különböznek ezek már.

  fokozatba lépéshez" című dokumentum negyedik változatához kapcsolódó. Összegzés az OH Útmutató és a 326/. alapján Hány % - ot kell elérni a sikeres minősítéshez? A minősítő vizsga, a minősítési eljárás sikeres, ha az értékelés során a pedagógus- kompetenciák értékelésénél a) a gyakornok legalább 60 % - ot,. A kiegészítő útmutató követi az Útmutató felépítését, az azonos tartalmi elemeket nem ismétli meg, csak a különbségek bemutatására törekszik. A többségi pedagógusok illetve a más szakterületeken pedagógus munkakörben alkalmazott szakemberek kompetenciái, az azokat igazoló indikátorok különbözhetnek egymástól. A tapasztalt tanároknak most a minősítéshez elegendő lesz csak az e- portfólió elkészítése, januártól így már a Pedagógus II. fokozat szerint kapják a fizetésüket. - ig azonban nekik is át kell esniük a teljes minősítési eljáráson, az óralátogatásokon és az e- portfóliójuk megvédésén. A portfólióbörtön foglyai. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez A pedagógusmunka minősége és az oktatás színvonala. Tisztelt Pedagógus Kolléga! Nekem az útmutató által megadott betűméretet, sortávolságot és táblázati formát betartva 1 óravázlat 5 oldal.