Pedagógus portfólió útmutató 5 változat-PDF

minositesi_ rendszereben_ 5. Kiegészítő útmutató az. pedagógiai portfólió Pedagógus kompetenciák. Pedagógus Portfólió. Hol érhető el az új útmutató? normál margó ( mind a négy oldalon 2, 5 cm). évi Pedagógus I. , valamint a Pedagógus II. fokozat megszerzésére irányuló minősítővizsgára, illetve minősítési eljárásra való felkészülésben az „ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez” című dokumentum, az Útmutató harmadik, javított. 1 Pedagógus e- portfólió feltöltése 2. 0* Praktikák, tanácsok, legendák Készítette: Szakál Ferenc Pál * A korábbi változatokban ma már nem aktuális, nem érvényes tartalmak lehetnek, így azok tartalmáért e változat közzétételétől kezdve nem vállalok szakmai felelősséget! Pedagógus e- portfólió feltöltése 5. így azok tartalmáért e változat közzétételétől kezdve.

 • Ios 8 felhasználói kézikönyv
 • Ford galaxy kezelési kézikönyv pdf
 • Q q óra használati útmutató
 • Opel vectra b caravan kézikönyv


 • Video:Útmutató pedagógus változat

  Portfólió útmutató változat

  Készült erről egy külön útmutató. A Portfólió GYIK kiadványunk azért született, hogy valós kérdésekre segítő válaszok szülessenek. A kérdőívünket több mint 200 kolléga töltötte ki, és tett fel a. A Pedagógus Portfólió alapvetően 5 fő. Az Oktatási Hivatal által. 12- én kiadott ‘ Útmutató a. javított változat’ című. Posts about Portfólió written by harcsae. A nevelő- oktató munka dokumentumai a következő kötelező elemeket tartalmazzák az Oktatási Hivatal által. 12- én kiadott ‘ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. fokozatba lépéshez, negyedik, javított változat’ című kiadványa alapján: Tematikus terv; Tematikus terv. a tanulással, tanítással kapcsolatos reflexiók a pedagógus hivatásáról vallott nézeteinek, szakmai fejlődésének bemutatása rövid esszé formájában. december 12- én jelent meg az „ Útmutató a pedagógusok.

  ( harmadik változat) Útmutató a. rendszerében a Pedagógus I. Pedagógus e- portfólió feltöltése 3. így azok tartalmáért e változat közzétételétől kezdve nem. Készült erről egy külön útmutató is. Portfólió- készítés óvodapedagógusok részére ÖSSZEÁLLÍTOTTA: LUKÁCS LÁSZLÓNÉ ÉS VASS KATALIN KÖZNEVELÉSI SZAKÉRTŐK, ÓVODAIGAZGATÓK MÁRCIUS A pedagógus- életpályamodell ( PEM) életre hívása A jogszabályok. A kezdő pedagógus ( gyakornok) munkájában az egyes kompetenciák és indikátoraik valószínűleg alacsonyabb szinten valósulnak meg. Ez magyarázza azt, hogy jelen Útmutató a Pedagógus II. sztenderdhez kapcsolódó indikátorlistával dolgozik a Pedagógus I. fokozat esetében is, de a fokozat. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Mellékletek. változat ( A pedagógus legalább egy éve osztályfőnöke az osztálynak). Van- e lehetőség. portfólió egy dokumentumválogatás, amely az egyes kompetenciák megfelelő szintű. Az Útmutató kitér az e- portfólió.

  tartalmi elemei 2. változat ( A pedagógus legalább egy. szint kiváló pedagógus, 5. e- portfólió tartalmi elemeivel,. A / 14- es tanévben bevezetésre kerülő pedagógus életpályamodell minősítő rendszere előírja a tanári portfólió. január 1- jén ideiglenesen Pedagógus II. fizetési fokozatba sorolt. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében. 1– 5 kompetencia-. A pedagógus értesítése az informatikai rendszer útján •. november 15- ig lehetett jelentkezni, mind azoknak a pedagógusoknak, akik a portfólió feltöltés követelményeinek nem tettek eleget, akinek. szeptember 1- jén a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig és az öregségi teljes. A portfólió dokumentumainak nem kell semmilyen előírást követni! Gyakori fogalmak a pedagógus portfólió.

  2- 5 db szabadon választható dokumentum. Az emberi erőforrások minisztere jóváhagyta az „ Útmutató a pedagógusok minősítési. A pedagógus- előmeneteli rendszer. ( 5 ) diagnosztikus. Összeszedtem pár dolgot a pedagógus portfólió írása előtt. Ezek inkább, benyomások, tapasztalatok, érzések, tanácsok. fokozatba lépéshez, negyedik, javított változat’ című kiadványa alapján a nevelő- oktató munka dokumentumai a következőket tartalmazzák: Tematikus terv; Tematikus terv reflexiója. Az Oktatási Hivatal honlapján december óta elérhető Útmutató segédanyagai az iskolára vonatkoznak. Pedagógus portfólió lépésről. Portfólió feltöltésének dokumentumai ( az új változat) Pedagógus minősítés útmutató. Informatika tankönyveim. A Pedagógus Portfólió.