Huawei telefon használati útmutató-PDF

Honlapunk oldalain található információk és számítások a piacon elérhető adatokon alapszanak. Sajnos mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és az adatközlők sem. Az esetleges pontatlanságokért valamint az adatok felhasználásból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Használati útmutató HUAWEI Ascend Y210 Üdvözli a HUAWEI Tartalomjegyzék 1 Olvassa el, mielőtt továbblépne Biztonsági óvintézkedések Személyes információk és adatok biztonsága. HUAWEI P20 a Leicával közösen tervezve Ragyogó dizájn Az üveg panelekből kialakított ház tartós eleganciát kölcsönöz a modellnek. A precíziós eljárással kialakított, pontos ívelésű üvegborítás tökéletesen illeszkedik a kézbe, így a telefon egy kézzel is könnyen használható. Az új HUAWEI FullView kijelző. Az oldalon a használati útmutatókat és felhasználói kézikönyveket a Huawei az ingyenes letöltéshez angol nyelven és pdf formátumban találja meg. Kezdőoldal Útmutatók katalógusa Útmutató igénylése Partnereink Írjon nekünk. Mobilaréna cikk a telefon bejelentéséről - Használati útmutató, Kezdeti lépések. AJÁNLOTT IRODALOM: - Huawei P8 review - GSMArena.

 • Excel útmutató
 • Tanári kézikönyv kémia 7
 • Huawei p smart 2019 kezelési útmutató
 • Mazda xedos 6 kézikönyv
 • 1865 kitöltési útmutató


 • Video:Huawei útmutató telefon

  Útmutató huawei telefon

  com - The Huawei P8 Review - AnandTech. com - Huawei Ascend P7 Összefoglaló ( porterocka) - Huawei P8 Lite Összefoglaló ( bubus66) - Huawei Talkband B2 - visszabeszél - Mobilaréna teszt. A DOBOZ TARTALMA:. Huawei Y3 II - akciós hátszín - A Huawei alsó kategóriás készülékének aktualizált változata továbbra is dupla leddel van felszerelve, viszont ezúttal az autofókuszt sem felejtették ki. - - okostelefon, huawei, teszt,. Huawei B0 Band aktivitásmérő karpánt, fekete jellemzői: Divatos, könnyű és egyszerű kialakítás. A Huawei B0 Band aktivitásmérő karpántot azoknak szántuk, akik követik a divatot, szeretik a sportot, és hangsúlyt fektetnek a gyakorlatias funkciókra. Huawei HONOR 9 Használati útmutató ( STF L09, 01, Hungarian. User Manual: Huawei. Open the PDF directly. A telefon és az USB tárhely közötti. Merül a mobilod de nem találod a töltőt?

  Lassan tölt az USB, jó lenne valami gyorsabb megoldás? Hálózati töltő termékeink között a gyári tartozékok mellett számos extra funkcióval is rendelkező termék közül választhatsz mobiltelefon vagy tablet pc készüléked számára megfelelő energia forrást. Beállítások, hibaelhárítás, tippek, trükkök. Általános beállítások, Hívás és kapcsolatok, E- mail és üzenetek, Kamera, képek és videók, Internet. Huawei P Smart magyar nyelvű használati útmutató Letöltés / Kezelési útmutató / Huawei kezelési útmutató OpenOffice 4. 6 ( magyar) letöltés Letöltés / Irodai szoftverek Sony Xperia Z2 Compact ( H8314- H8324) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Letöltés / Kezelési útmutató / Sony kezelési útmutató. Első alkalommal a SIM kártyákat a telefon a mobil szolgáltató alapján nevezi el. Ez segítségedre lehet abban, hogy tudd, melyik PIN kódot kell először beírnod. Ha igazán biztosra akarsz menni, jegyezd meg, hogy melyik SIM kártya melyik foglalatba került. Az 1- es foglalat PIN kódját kéri be először a telefon. This feature is not available right now. Please try again later. Huawei P20 Lite Felhasználói útmutató ( ANE LX1, EMUI8. 0, 01, HU, Normal. Open the PDF directly: View PDF.

  Használati útmutató. Részletes útmutatók több ezer termékhez. Ez egy minta oldal; Bluetoothos okosóra. Bluetoothos okosóra. Fedezze fel a legújabb technológiákat az okostelefonok és az intelligens otthoni eszközök között a HUAWEI segítségével. Fedezze fel a HUAWEI legújabb zászlóshajó okostelefonjait, és nézze meg a HUAWEI P20 sorozat funkcióját, műszaki adatait és árát. Huawei HiLink merges the functions of the Huawei Mobile WiFi and RuMate apps to provide you with a more consistent and simplified management experience. As a uniform management app, Huawei HiLink works with many Huawei products, such as Huawei Mobile WiFi ( E5 series), Huawei routers, Honor Cube, and Huawei home gateways. Huawei Y3 II ( LUA- L01) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek, mostantól az okostelefonokhoz nem adnak részletes papír alapú használati útmutatót, csak Max. 4- 5 oldalast, amiből a bekapcsoláson kívül nem sokat lehet megtudni. Az LG terméktámogatás oldal segítségével Ön minden hasznos információt megtalál termékével kapcsolatban. Legyen az használati útmutató, szoftver, esetleg szervizszolgáltatás.