Samsung mosógép kezelési útmutató-PDF

Amikor megvásárolunk egy műszaki cikket, szoftvert, alaposan áttanulmányozzuk annak felhasználói kézikönyvét, majd eltesszük valami biztos helyre, hogy könnyen megtaláljuk, ha később szükség. Samsung, Budapest, Hungary. Üdvözlünk a Samsung Magyarország hivatalos oldalán! Ha lájkolsz minket, és tagja leszel a Samsung rajongók. A mosógép beüzemelése, karbantartása és működtetése során a felhasználó felelőssége, hogy ésszerűen, elővigyázatosan és megfontoltan járjon el. Mivel a kezelési utasítások többféle típusra vonatkoznak, előfordulhat, hogy az Ön mosógépe kis mértékben eltér az útmutatóban bemutatott típustól, és lehetséges. Elöltöltős mosógép – a jó választás, ha kellő hely áll rendelkezésre. Alapvetően kétféle mosógéppel találkozhatunk. Az elöltöltős mosógépek mellett megvásárolhatók az úgynevezett felültöltős mosógépek is, amelyek elsősorban a helytakarékosságot szolgálják. mosógép beüzemelése, karbantartása és működtetése során a felhasználó felelőssége, hogy éssz erűen, elővigyázatosan és megfontoltan járjon el. Mivel a kezelési utasítások többféle típusra v onatkoznak, előfordulhat, hogy az Ön mosógépe kis mértékben eltér az. Magyar Samsung kezelési útmutató.

 • Opel zafira kezelési kézikönyv
 • 1553 kitöltési útmutató pdf
 • Epson stylus sx235w használati útmutató magyarul
 • Privileg mosógép használati útmutató magyarul
 • Zetor 3011 kezelési útmutató
 • Választási útmutató


 • Video:Útmutató mosógép samsung

  Kezelési mosógép útmutató

  Magyar Samsung kezelési útmutat. Samsung Galaxy S10+ ( SM- G975F/ DS) okostelefon magyarnyelvű kezelési útmutató letöltés. Az Ön kézikönyve SAMSUNG Q844 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPRDE- R Mobil. 0 Használati útmutató Mosógép 2. A mosógép üzembe helyezése, karbantartása és működtetése során a felhasználó felelőssége, hogy ésszerűen, körültekintően és elővigyázatosan járjon el. Mivel ezek a kezelési utasítások többféle típusra vonatkoznak, előfordulhat, hogy az Ön mosógépe kis mértékben eltér az útmutatóban bemutatott típustól. A FreshCare+ opció a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a kellemetlen szagok kialakulását ( a mosógép belsejében). Nem kompatibilis a kényes ruhadarabokra és paplanokra tervezett programokkal. 3 A mosógép kicsomagolása A mosógép üzembe helyezése Csomagolja ki a mosógépet, és ellenôrizze, hogy szállítás közben nem sérült- e meg. Ellenôrizze azt is, hogy megkapta- e az ábrán látható összes alkatrészt. Samsung Márkaszervizeinket azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ügyfeleinknek vásárlási lehetőséget, egyedülálló, innovatív szervizszolgáltatásokat, szoftverfrissítési lehetőséget és általános segítségnyújtást biztosítsunk. Samsung WF60F4E5W2X Keskeny mosógép, 6 kg, 1200 fordulat / perc, A+ + energiaosztály, Rozsdamentes acél kedvező áron! Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit és rendelj online az eMAG webáruházból!

  Samsung Galaxy A8 ( SM- A530F/ Dual SIM) okostelefon magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy. Samsung Galaxy Ace III ( GT- S7275) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek. PDF fájlát SAMSUNG GT- I873 Használati utasítás SAMSUNG GT- I873 Kezelési. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX K Borhűtő FIGYELEM! Samsung mosógép ha víz marad az. Samsung AddWash WW80K44305W/ LE elöltöltős mosógép, 8 kg, 1400 RPM, A. Samsung WF60F4E4W2W ecobubble washing machine/ pralka. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA MOSÓGÉP TA 833 V MÛSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK - 1 - Méretek magasság 850 mm. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AUTOMATA MOSÓGÉP TA 833 V MÛSZAKI ADATLAP Méretek magasság 850 mm mélység 600 mm szélesség 397 mm Névleges feszültség, frekvencia 230 V / 50 Hz Maximális teljesítmény- felvétel 2300.

  Használati utasítások adatbázisa. © GRX Electro Outlet. Minden jog fenntartva! Felhasználói Útmutatók részére Mosógép FAGOR,. kezelési útmutató,. Samsung borhűtő használati utasítás;. A Home gomb ismételt megnyomásával az aktuális idő egy analóg órán jelenik meg. 3 féle mód közül választhatunk; melyhez csupán a képernyő közepét kell. WW80K6414QW AddWash™ mosógép Eco. By providing your email you agree to marketing communications & stock alerts from Samsung. Felhasználói útmutató. A Samsung WF60F4E0W0W/ LE mosógép rendelkezik a Samsung egyedülálló Ecobubble technológiával.

  A buborék generátor maradéktalanul oldja fel a mosóport, mely már önmagában is nagyobb hatékonyságot eredményez, de ezen felül levegővel dúsítja a tisztítószert, dús habot létrehozva ezzel. Samsung wf0500nxw mosógép, wf 0500 nxw, wf0500 nxw, wf0500 nxw típus, samsung wf0500nxw teszt, samsung wf0500nxw kézikönyvét, samsung wf0500nxw hátrányai. View and Download Samsung WF0500NXW/ XEH instrukcja obs? WF0500NXW/ XEH Washer pdf manual download. Also for: Wf0602n, Wf0600n, Wf0608n, Wf0620n, Wf0690n. Vásárlási útmutató;. Nézd meg a Tudatos Vásárlók Egyesületének 66 mosógép tesztjét,. Gyártóktól független, az International Consumer Research & Testing ( ICRT) hálózat laboratóriumaiban végzett mosógép tesztek. Nézd meg a Tudatos Vásárlók Egyesületének 66 mosógép tesztjét, és találd meg a neked megfelelő terméket. 28- án frissült 36 termékkel. A korábbi teszt tartalma. Töltse le a dokumentumot, ha az az Ön által keresett felhasználói kézikönyv, használati útmutató, brosúra vagy kapcsolási rajz. A Lastmanuals könnyű és gyors hozzáférést biztosít a( z) SAMSUNG WF- R862 kézikönyvéhez. Bízunk benne, hogy a( z) SAMSUNG WF- R862 alábbi felhasználói útmutatója hasznos lesz az Ön számára.