Mosási útmutató jelzések-PDF

Mosási jelek avagy textil KRESZ. Biztosan már veled is megtörtént, hogy állsz a szép új felsőddel a kezedben és mosás előtt nézegeted a címkét, mert szeretnéd, ha jó sokáig még ilyen szép maradna, de nem érted mit is látsz. Mit is jelentenek a mosótálak kézzel, vasalók pöttyökkel, vagyis a mosási jelek? kezelési útmutatóban/ A Használati és kezelési útmutató beszerzésével. • Spóroljon az energiával, és használja a 60 ° C- os mosási programot. Az Ariel a szövetek károsítása nélkül veszi fel a harcot a szennyeződésekkel! Mosás után mindig fehérebb vagy élénkebb színű ruhákra számíthat! kezelése útmutató” az Ön Kezelési útmutatójában). * A vízhõmérséklet csökkentése érdekében a fõ mosási ciklus végén bizonyos mennyiségû hideg vizet ad a mosóvízhez, mielõtt a szivattyú leengedné a vizet. * * Referencia programok az Energetikai címke kapcsán.

 • Indesit használati útmutató magyarul
 • Választási útmutató
 • Casio fx 220 használati útmutató magyarul
 • Q q óra használati útmutató
 • Biológia 7 tanári kézikönyv


 • Video:Mosási útmutató jelzések

  Útmutató jelzések mosási

  Mosási útmutató. Ezek a figyelmeztető jelzések a személyi sérülések. Kosár 0 terméket tettél a kosaradba. Nincs termék a kosaradban. Felültöltős mosógép. Tiszta ruhák mindössze 30 perc alatt? A gyors mosás titka, egyszerűen; Nem kell többé keresgélni a mosógép. Ezekre a szempontokra is szűrhetsz: ár, mosási és öblítési hatékonyság, energia – és vízfogyasztás, zajkibocsátás, használhatóság. Szeretnéd tudni, hogy néz ki egy tesztünk? Nézd meg az ingyenes turmixgép tesztet. hu oldal tartalmának szerzői joga a Tudatos Vásárlók Egyesületét illeti meg. Kimosott a férfi, ezért összement a gyapjúpulóver?

  Ilyesmi többet nem fordulhat elő, mert itt van a mosogépikonok összes titka. Közkívánatra, ami a sütő ikonjait bemutató infografikánk után merült fel. Mosógép használati útmutató képzelje el a lehetőségeket Köszönjük, hogy Samsung terméket vásárolt. A teljesebb szolgáltatás érdekében kérjük,. textilanyagok felhasznÁlÁsi terÜletei, tulajdonsÁgai, kezelÉsi ÚtmutatÓ kÉszÍtÉse 1 textilanyagok felhasznÁlÁsi terÜletei, tulajdonsÁgai, kezelÉsi. Az alábbi útmutató általános, és csak nagy vonalakban ad tanácsokat típustól, gyártótól függetlenül, így a leírtak alkalmazásakor szükség lesz némi egyszerű józanészre is. Alább néhány egyszerű jó tanács található az ellenőrizendő alkatrészek és lehetséges hibák listájával együtt. Jelzi a hátralévő mosási időt, minden mosási információt és a hibaüzeneteket. Mosás- kiválasztó gomb A mosási tevékenység kiválasztásához nyomja meg ezt a gombot. A mosás csak a gyerekpamut, erős szennyeződés, vegyes mosás, csendes mosás, pamut, színes, műszálas és kímélő mosás. 56 mosási útmutató Mosási útmutató A ruhanemûk szétválogatása és elõkészítése • Válogassa szét a ruhanemûket típus és mosási útmutató szerint ( lásd alább, a Nemzetközi szimbólumok címû fejezetet) : normál mosás az energikus mosásra és centrifugálásra alkalmas ruhanemûk esetében ;. A használati útmutatóban található ikonok és jelzések jelentése. Mosási hatékonysági osztály: A; Centrifuga max.

  fordulatszáma: 800 f/ perc; Töltési kapacitás: max. 5kg; LED- es kijelző panel; 21 mosási program;. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Az alábbi útmutató általános,. Ilyenkor az történik, hogy amikor a gép a hibás alkatrészhez ér a mosási folyamat során, egyszerűen leáll. meglévő Woolmark jelölés, és nem csak a mosási teljesítményt garantálja, hanem a gyapjú termékek megfelelő anyagkezelését is. A különféle anyagokat a ruházaton lévő címkén olvasható utasításoknak megfelelően kell mosni a Woolmark és a Samsung által megadott előírások szerint. A használati útmutatóban található ikonok és jelzések jelentése:. A mosási program kiválasztása a. Mosási útmutató férfiaknak.

  Szerző: Csányi Andi Kategória: Blog. ( Pamut és műszálas ruhák mosásához) A háztartással foglalkozó oldalak. Mosási jelek – Kezelési útmutató textilekhez. ruhacímke jelzések ábrák ikonok jelentés útmutató mosás szárítás vasalás anyag típus. ható tájékoztató jelzések segítenek. • Ne tegyen a mosógépbe benzinnel, alkohollal, triklóretilénnel stb. 56 mosási útmutató. A kézjelzés csak a kézi mosást engedi, aminek maximális hőfoka 40 ºC. A jelkép alatti egy aláhúzás kíméletes, két aláhúzás nagyon kíméletes kezelésre utal. Az aláhúzás nélküli, de mosási hőfokkal ellátott jelölés, szokásos mosási műveletet jelent. Az áthúzott jelzés azt jelenti, hogy nem mosható.

  Talán elsőre bonyolultnak tűnhetnek az instrukciók, de valójában egyszerű megérteni őket. A címkéknek fel kell tüntetniük a ruha anyagát, illetve a ruha kezelésére vonatkozó, maximum öt szimbólumot. Íme egy gyors útmutató a jelölések értelmezéséhez. Válassza ki készüléke típusát vagy írja be a termékkódot. Ha nem találja a kívánt típust/ kódot, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a felhasználói kézikönyv kérelmezéséhez. TEXTILANYAGOK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI, TULAJDONSÁGAI, KEZELÉSI ÚTMUTATÓ KÉSZÍTÉSE 4 Mosás 1. Mosás jelképe A mosás jelképe egy vízzel teli kád, teknő, amelyben a mosási hőmérsékletre utaló számok találhatók, illetve egyéb kiegészítő jelzések is kapcsolódhatnak hozzá. View and Download Samsung WW70J3 series user manual online. WW70J3 series Washer pdf manual download. Spóroljon az energiával, és használja a 60 ° C- os mosási programot a 95 ° C- os helyett, illetve a 40 ° C- os programot a 60 ° C- os helyett. Pamut ruhaneműhöz az Eco Pamut program javasolt 40 ° C vagy 60 ° C hőmérsékleten. • Spóroljon az energiával és az idővel, és válassza a nagy sebességű.