Pedagógus portfólió útmutató 2017-PDF

Tegnap és ma én is hallottam 100, 9% - os feltöltésről, amelyhez mindenkinek gratulálok. A szoftver számlálója nem épp tökéletes, de nagyjából megfelelően működik. Akkor fordul elő 100%, amikor valaki már minden szükségeset feltöltött, és még további kiegészítéseket tesz. Ők a csúcs- szuper Pedagógus II. nevelési évtől, tanévtől fontos funkcióként jelent meg, hogy az alkalmazottak rendszerben rögzített adatai alapján a köznevelési statisztikai jelentés egyes részei is automatizált módon készíthetők el. Amennyiben a KIR személyi nyilvántartással kapcsolatban kérdése merülne fel, s kérdésére a felhasználói. Az e- portfólió feltöltési határideje:. A minősítési tervbe bekerült, Pedagógus I. fokozat, illetve Pedagógus II. fokozat elérését célzó pedagógusoknak. november 30- ig kell feltölteniük és véglegesíteniük e- portfóliójukat az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai támogató rendszerben.

 • Pedagógus portfólió 2018 útmutató óvodapedagógusoknak
 • Xbox 360 útmutató gomb
 • E papír használati útmutató
 • Skoda fabia kezelési útmutató letöltés
 • Mazda xedos 6 kézikönyv
 • Renault master 2 5 dci kezelési útmutató


 • Video:Útmutató pedagógus portfólió

  Portfólió útmutató pedagógus

  Pedagogus portfolio 1. A pedagógus portfólió készítése Bedőné Fatér Tímea Közoktatási szakértő hu www. mindenki a maga módján látja a világot, a maga módján éli meg nehézségeit és a sikereit. Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget. Ugyanezen a napon nyílt meg a - ben minősítési eljárásra, minősítő vizsgára jelentkezett vagy jelentkeztetett pedagógusok számára a portfólió feltöltéséhez szükséges informatikai felület. Tekintsük át a megváltozott szabályokat, ide értve az Útmutató 4. kiadásában foglalt módosítások sorát is! Search the world' s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you' re looking for. április 15- ig az intézményvezető nem, vagy hibásan rögzítette a jelentkezést, a jelentkező pedagógus, az Oktatási Hivatal területileg illetékes Pedagógiai Oktatási Központja részére benyújtott, aláírt kérelemmel. május 10- éig még kérheti a. évi minősítési tervbe való felvételét, vagy. 14: 00 BI Kult „ Kész átverés show” – Tényleg akkora siker a pedagógus- életpályamodell? Rétvári Bence szerint óriási siker a - ban bevezetett rendszer, számos gyakorló tanár viszont erősen vitatja ezt, sőt van, aki úgy véli, a rendszer a nímandokat meg a viceházmestereket díjazza.

  Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Az emberi erőforrások minisztere által. november 19- én elfogadott általános tájékoztató anyag negyedik, javított változata. 2 Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatba lépéshez. Pedagógus portfólió lépésről lépésre. augusztus 25- én az Oktatási Hivatal honlapján megjelent a megújult útmutató, mely már a. Pedagógus Portfólió ( óvodai portfólió, iskolai portfólió, tanári portfólió) Ezen az oldalon konkrét válaszokat, segítséget kap a PED. portfólió készítéshez! 6 A kiegészítő útmutató csak az óvodai nevelésre speciálisan jellemző sajátosságokat és értelmezéseket tartalmazza.

  Így az e- portfólió elkészítésekor és a minősítéskor az általános és kiegészítő útmutatót egyszerre javasolt használni, mivel jelen kiegészítő útmutató csak az óvodai nevelésre speciálisan. Természetesen az alapvető adatok egyezhetnek, de két különböző pedagógus leírása ugyanarról az intézményről nem lehet teljesen egyező, egyrészt mert ugyanazt a jelenséget másként mutatják be és értékelik, másrészt ennennek a dokumentumnak egyedi jegyeket is kell mutatnia: például amikor a pedagógus bemutatja a. Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. fokozatba lépéshez ( pdf) ( ötödik változat) ( 3, 1 MiB) KÉZIKÖNYV ÓVODÁK SZÁMÁRA ÖTÖDIK, JAVÍTOTT KIADÁS ( 2, 2 MiB) KÉZIKÖNYV ÁLTALÁNOS ISKOLÁK SZÁMÁRA ÖTÖDIK, JAVÍTOTT KIADÁS ( 2, 3 MiB). HU / Portfólió és szakdolgozat. Portfólió formai követelményei és mintadokumentumai. Útmutató a portfolió készítéséhez: Plagium_ szabalyzat. Az Oktatási Hivatal által. 12- én kiadott ‘ Útmutató a pedagógusok minősítési rendszerében a Pedagógus I. fokozatba lépéshez, negyedik, javított változat’ című kiadványa alapján a nevelő- oktató munka dokumentumai a következőket tartalmazzák: Tematikus terv; Tematikus terv reflexiója. fokozatba besorolt, a pedagógus előmeneteli rendszer hatálya alá tartozó foglalkoztatottat [ Ép. 01- től Pedagógus II.

  fokozatba kell sorolni, ha. 01- jén az irányadó öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig és az öregségi teljes nyugdíjhoz szükséges. A pedagógus értékelése Az értékelés elemei % 1. A pedagógus teljes szakmai tevékenységét bemutató portfólió értékelése 50 A portfólióvédés értékelése 2. Amennyiben a munkakör részét képezi foglalkozás, tanóra megtartása, a pedagógus által vezetett foglalkozás értékelése. Ezen kívül szaktanácsadóként szeretnék a kollégáim, érdeklődők számára segítséget nyújtani a pedagógus életpálya, a portfólió- írás, az önértékelés, tanfelügyelet és a pedagógus minősítések feladatainak elvégzésében. Ahogy időm engedi, próbálom bővíteni a témákat. Azt emelném ki, hogy naprakész információkat tudok meríteni belőle. ” ( Horváthné Vincze Judit, iskolaigazgató, Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium) „ A közérthetőséget emelném ki a törvénymagyarázatokban. ” ( Lombeczkiné Budai Margit, igazgatóhelyettes, Surányi Endre Szakképző Iskola, Kazincbarcika). Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez Mellékletek Az emberi erőforrások minisztere által. november 19 - én elfogadott általános tájékoztató anyag. kompetencia: A tanulás támogatása N. = nem értelmezhető, 0 = nem jellemző, 1 = kevéssé jellemző, 2 = többnyire jellemző, 3 = jellemző.