Kezelési útmutató mosás-PDF

Kezelési útmutató: mosás langyos vízben semleges hatású mosószerrel, szárítás fektetve. Vasalni, vegytisztítani tilos! Méretválasztás: konfekcióméret alapján válasszon, azaz amilyen méretű pólót, felsőt hord leginkább ( pl. M vagy L), olyan méretű tartásjavítót válasszon. Kezelési útmutató készítése A textíliák kezelési jelképei egy, a termékre valamiképpen ráerősített, ma már szabványosított ábrasorozat. A textíliák kezelési útmutatóját a kódjelzések segítségével lehet megadni. Öt jelképet kell elhelyezni egy sorban a következő sorrend szerint: 1. mosás ( nedves kezelések) 2. Szép dekoltált Szuper csinos. Anyagösszetétel: 100% viszkóz,. Kezelési útmutató: Mosás 30 ' C vízben azonos színű termékekkel, vasalás max 110 ' C kifordítva, klóros fehérítés nem alkalmazható, dobos szárítás nem alkalmazható. Hiányzik a függöny kezelési útmutató? Függönyvarrás helyszíni felméréssel és felrakással Eger és környékén!

 • Denon avr x1500h használati útmutató magyarul
 • Választási útmutató
 • Casio fx 220 használati útmutató magyarul
 • Q q óra használati útmutató
 • Biológia 7 tanári kézikönyv


 • Video:Útmutató mosás kezelési

  Kezelési mosás útmutató

  a mosás alatt-, illetve után. Ez ellen a legjobb védekezés, ha az első mosás előtt hideg vízbe áztatja a ruhákat. Ha a víz színes lesz, cserélje le, és tegyen bele egy kis öblítőt vagy két pohár ecetet. Utóbbi kitűnően stabilizálja a ruha színét. Ajánlott kezelési útmutató - színes ruháknál a kíméletes 30 ˚ C - os kézi – gépi mosás ajánlott. Kezelési útmutató - Egyedi ruhák szívvel- lélekkel telt alkatra. Találd meg a kedvenc ruháid nálunk, most pénz visszafizetési garanciával. - Merj Élni- Öltözz Lótuszba! Ügyfeleink textíliáit egymástól elkülönítve, piperemosással, valamint a kezelési útmutató által megengedett eljárásokat alkalmazva tisztítjuk, melynek hiányában szolgáltatásunkat csak garanciavállalás nélkül, az Ön felelősségére tudjuk biztosítani. A Magyarországon is érvényes kezelési útmutató szabvány a következő ábrákat alkalmazza. Mosási tanácsok - kis mosóteknőt keress Minden olyan eljárás, ami vízzel kapcsolatos, kis teknővel van jelezve a ruhán. Ebbe a mosás mellett az áztatás, az előmosás, az öblítés és a centrifugálás is beletartozik. Géppel történő mosás esetén tegyük párnahuzatba a a ruhadarabot, hogy a mosás fázisaiban ne nyúljon meg. Olyan huzatot válasszunk, amelyben kényelmesen elfér lazán hajtogatva a ruha, de ennél nem sokkal bővebb.

  ( Célszerű rendszeresíteni e célra egy megfelelő nagyságú, régi párnahuzatot. A FreshCare+ opció a mosás befejezése után akár 6 órán keresztül gátolja a kellemetlen szagok kialakulását ( a mosógép belsejében). Nem kompatibilis a kényes ruhadarabokra és paplanokra tervezett programokkal. VOLVO V50 Rövid kezelési útmutató KÖSZÖNTJÜK ÚJ VOLVÓJÁBAN! Egy új autó megismerése mindig izgalmas élmény. Ebben igyekszik segítséget nyújtani a Rövid kezelési útmutató, amellyel alig néhány perc alatt áttekintheti új Volvója legfontosabb jellemzőit és szolgáltatásait. Ellenkező esetben az esetlegesen működésbe lépő légzsák a gyermek súlyos vagy halálos sérülését okozhatja. A gyermekülés beszerelésekor kövesse a gyártó által rendelkezésre bocsátott használati útmutató utasításait. A funkció a motor gyújtáskulccsal történő indításakor automatikusan bekapcsol. Petrónia blúz lazac Muszlin alkalmi jellegű felső. Csodaszép színösszeállítás. Anyagösszetétel: 97% polieszter, 3% elastan Kezelési útmutató: Mosás 30 ' C vízben, vasalás max 110. Használati- Kezelési útmutató, byfm. Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy a termékemet választottad.

  A termékek típustól függően más- más kezelést igényelnek, ezért kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi útmutatót. vizet az első mosás alkalmávaltudja eltávolítani, próbálja ki ruhanemű nélkül a mosást. A ruhanemű szétválogatása és betöltése Kövesse a gyártó kezelési utasításait, a ruhák megfelelő rugalmasságának megőrzéséért. A kezelési címkéknek megfelelően válogassa szét a ruhákat. Mosás- kiválasztó gomb A mosási tevékenység kiválasztásához nyomja meg ezt a gombot. A mosás csak a gyerekpamut, erős szennyeződés, vegyes mosás, csendes mosás, pamut, színes, műszálas és kímélő mosás beállításokkal együtt használható. Hőmérsékletválasztó gomb. Az ilyen kezelési útmutató azért különösen előnyös, mert szükségtelenné teszi a gyártót és a felhasználót egyaránt korlátozó szöveges közlést ( előbbi nem mindig tudja, milyen nyelvterületekre kerülhet a terméke, utóbbi esetleg nem érti az azon szereplő, idegen nyelvű szövegeket). Düftinből és kordbársonyból készült termékeinkre vonatkozó kezelési útmutató. Alapanyag: természetes szálból szőtt, 100% pamut, ezáltal jó nedvszívó, a test páratartalmát átengedi, elektrosztatikusan nem töltődik fel, így viselőjének kellemes komfortérzetet biztosít. A külön mosás nem csak az elszíneződés elkerülése érdekében javasolt, hanem az ajánlott különböző mosási hőfok miatt: a fehér ruhákat érdemes 60° C- on és a sötét ruhákat inkább langyosabb vízben mosni a színük megtartása érdekében. ( Ha a kezelési útmutató el nem tér. 1 aláhúzás kíméletes mosás és centrifugálás 2 aláhúzás nagyon kíméletes mosás és centrifugálás, kézi facsarás nem alkalmazható Kizárólag kézzel mosható, maximum 30° C- on, kíméletes kezelés szükséges. Vegytisztítási műveletek jelképei, vegytisztító szakembereknek készül. Az Etikett Lévay egyéni vállalkozás több, mint 30 éve foglalkozik textil-, papír-, és öntapadó- címke készítésével, különböző csomagolóanyagok forgalmazásával.

  Kezelési útmutató A nedves kezelések ( gépi, illetve kézi mosás, beleértve az áztatást, előmosást, mosást, öblítést és a víztelenítést – centrifugálást – is) jelképe egy vízzel teli teknő. A visszapillantó tükrök távvezérlővel tartó folyamatos világítása jelzi. Az automata mosóállomásokon végzett mosás során kapcsolja ki az automata ablaktörlést. A csomagtakaró roló bal oldalát helyezze be a hátsó ekkor automatikusan feltekeredik. Kezelési útmutató. Dobja be a kívánt számú pénzérmét, vagy zsetont az érmebedobó nyílásba. A berendezésbe bármikor további érméket dobhat. Az érmék bedobását követően a hozzátartozó gomb megnyomásával válassza ki a kívánt programpontot. Programváltáshoz nyomja meg az új programpont nyomógombját. szép nyári virágos ruha. Kezelési címkék Max.