Mosási útmutató cimke-PDF

ruhacímke vagy egyéb cimke kivitelezésére; Budapesten és környékén ingyenes házhozszállítás ( nettó 25. 000 Ft rendelés. HU Mosógép Használati útmutató. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK. A mosási fázis alatt a program időtartamát a készülék automatikusan. Mosási útmutató. A feliratozott ruhákat kifordítva mosd, vasald, a ruha címkéjén található hőfokot mindig tartsd be! Hasonló anyagú ruhákkal rakd a. Vasalt címke és dupla- szatén mosási útmutató címke; Dupla tűzésű karkivágás és derékrész; Gyűrődésmentesítő behajtás;. CÍMKE / RUHACÍMKE KÉSZÍTÉS 24 órán belül!

 • Xiaomi redmi 5 kezelési útmutató
 • Privileg mosógép használati útmutató magyarul
 • Magyar nyelv és kommunikáció 5 6 tanári kézikönyv pdf
 • Választási útmutató
 • Skoda superb kezelési útmutató magyar


 • Video:Cimke mosási útmutató

  Mosási cimke útmutató

  Nyomott címke, mosási címkék, szövött címke, papír címke, méretjelző, ferdepánt srépánt készítés. Az egységes ruhacímkék, úgy, mint szövött címkék, mosási kresz textilcímék és papírcímkék összhatása fontos eleme a ruhaipari termékek csomagolásának. bevarrható ruhacímke, textil kresz, ruhacímke, textil címke, mosási útmutató, bevarrható ruhacímke, textil kresz, ruhacímke, textil címke, mosási. Mosási útmutató címke; Oldalvarrott; Kenguru zseb; 1x1 Rib kötésű karkivágás és derékrész; Dupla tűzésű karkivágás és derékrész. Add oda anyukádnak, hogy mossa ki, az ő dolga" – ezt a szöveget nyomtatták az olasz Shoeshine márka ruháiba varrt mosási útmutatókra. Mosási jelek avagy textil KRESZ, mit is jelentenek a rajzok a mosógépen, mit mutatnak a piktogramok? Olvasd el bejegyzésünket és kiderül. Mosási útmutató férfiaknak. Szerző: Csányi Andi Kategória: Blog. ( Pamut és műszálas ruhák mosásához) A háztartással foglalkozó oldalak. A mosási útmutató címkék elkészülési ideje akár 24 órán belül! Nyomott címkéknél nincs minimális darabszám. 1000 db alatt munkadíjjal kell számolni. Áraink bruttó árak. ÁSZF és ügyfélszabályzat | Adatvédelemi tájékoztat.

  Mosási útmutató Jelen dokumentum az ATG® tulajdona, és a benne található információk tulajdonosa az ATG® Lanka ( Pvt) Ltd. Spur Road 7, Phase 2 - IPZ. Mosási útmutató címke Kenguru zseb Oeko- Tex; Standard 100 minősítéssel. További információk. Szín: Kevertszálas szürke, Kevertszálas sötétszürke. Tudjon meg többet a mosási szimbólumokról. Kattintson egy szimbólumra, és ismerje meg a jelentését. Válogatott Mosási jelek, jelzések, címkék linkek, Mosási jelek, jelzések, címkék témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. Ha gépben mossuk, könnyen összemegy, ezért mindig olvassuk el a mosási útmutatót.

  Ha kézzel mossuk, akkor tegyük hideg vízbe, és használjunk kímélő. Az MSZ EN ISO 3758: " Textíliák. Jelképekkel megadott kezelési útmutató" szabvány alapján, amely. decembertől hatályos. A jelképek sorrendje:. Az áru minőségének és tartosságának megőrzése érdekében, kérjük részletesen kisérje figyelemmel a bevarrt mosási útmutató. · Miele mosási útmutató Miele Hungary. Miele szárítási útmutató - Duration:. Új AEG mosó és szárítógép + Mosási tippek- trükkök! Kezelési útmutató ; Textíliák kezelési jelképei. Mosási címke: anyagösszetétel,. Mosási tippek - A FINA által bevizsgált pofi, száras versenyúszók 6- 99 éves korig lányoknak, fiúknak. Vásárold meg a kényelem és gyorsaság luxusát! Nem kell mindig olyan szigorúan értelmezni a ruha címkéjén lévő mosási útmutatót.

  Kezelési útmutató. Biztosan sokan vagyunk, akik mindenféle tanulmányozás nélkül tesszük be a ruhát a mosógépbe, és csak az alapszabályokat tartjuk be. Mosási fázis Jelzi, hogy a mosási ciklus melyik fázisa zajlik éppen Meghibásodás: Szerviz. Rövid útmutató HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT. Ha az útmutató csak kézi mosást. nyomkodja vagy csavarja őket, illetve a speciális kézi mosási vagy a gépi gyapjúmosás- programtól eltérő más. Mosási kresz címke: kezelési utasítással ellátott, nyomott poliészter ruhacímke. Impregnált, foszlásmentes, mosásálló, könnyen. Cikkek; Mosási jelek dekódolása: melyik szimbólum mit jelent a ruha címkéjén? A megfelelő eljárással megóvhatjuk kedvenc ruhadarabunkat és még pénzt is. Mosási tanácsok,. Az első mosásnál ügyeljen arra, hogy a többi ruhától elkülönítve mossa a kezelési útmutató alapján.